Alarmni sustavi Paradox – sustav koji pruža više.

paradox_slide

Želite žičani sustav ali trebali bi i daljinski, dodatni bežični detektor pokreta u garaži, bežičnu sirenu? Paradox ima rješenje za svaku situaciju.

paradox tipkovnica na dodir

Touch screen tipkovnica, osjetljiva na dodir

Osim vrhunskog dizajna, mogučnosti biranja boje okvira, ova tipkovnica pruža Vam mnogo više od toga.

Meni je na Hrvatskom jeziku, pregled grešaka ili status zona jasno je vidljiv, a upravljanje samim sustavom mnogo je jednostavnije.

Smartphone aplikacija za Paradox alarmni sustav

Integracijom IP modula sa alarmnom centralom, moguće je upravljati alarmnim sustavom preko aplikacije na mobitelu, tabletu ili preko web sučelja.

U slučaju alarma, aplikacija pokreče “push” notifikaciju te Vas na taj način dodatno obavještava o alarmu.

Moguće je podesiti sustav da Vam šalje mail na svako uključenje/isključenje/grešku sustava što je korisno jer time možete kontrolirati npr. kada Vam zaposlenici dolaze ili odlaze s posla.

Preko aplikacije također možete kontrolirati PGM izlaze na alarmnoj centrali tj. moguće je aktivirati bilo koji drugi uređaj tipa otvaranje garažnih vrata ili paljenje grijanja na vikendici.

IP150-2
NV780-facade

Paradox vanjska zaštita – barijere nove generacije

Vanjska zaštita uvijek je ili bila preskupa ili nepouzdana sa mnogo lažnih alarma.

Paradox je razvio vanjsku barijeru sa dva dualna detektora sa svake strane barijere kojom je moguće zaštititi liniju od 12m sa svake strane barijere tj. ukupno – perimetar od 24m.

Dva dupla infracrvena detektora pokreta sa osam uskih snopova zaslužni su za pouzdanost barijere. Neosjetljivost na životinje do 40kg omogućuje Vašim ljubimcima da i dalje bezbrižno šeću dvorištem.

Aktivacija alarma sa ostankom u kući ili dok spavate

STAY ili SLEEP opcija namijenjena je za aktivaciju alarma dok spavate ili dok su djeca sama u kući, na način da su aktivni samo magneti na prozorima koji štite perimetar ili su aktivni svi magneti i detektori na prvom katu dok Vi spavate na drugom katu.

K32LCD

Ukoliko ste zainteresirani za ugradnju alarmnog sustava, nudimo Vam besplatan pregled objekta i savjetovanje u odabiru opreme.
info@videonadzor.hr